Paardencoaching:

 

“Contact met een paard opent je hart”

 

Sinds 2012 ben ik gediplomeerd Equine Assisted Coach. Ik ben ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor de equine assisted coach, het Kreac. En tevens aangesloten bij het collectief alternatieve therapeuten, het CAT.

Een coachsessie met een paard stimuleert je zelf een oplossing te vinden voor jouw vraag of thema. Paarden zijn de beste spiegels en de beste coaches. Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben, de sessies kenmerken zich door activiteiten naast het paard nooit op het paard. Een individuele sessie duurt ongeveer 1½ uur en kost €65,- Groep sessies zijn uiteraard ook mogelijk.

Maak een afspraak om de coaches live te ontmoeten via info@horsemagic.nl

Jolie is een paint merrie van 13 jaar oud, ze is oprecht, rustig en betrouwbaar. Ze houdt altijd een goede spiegel voor. Zij is de perfecte coach voor mensen die graag een sessie willen doen in het kader van natuurlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicatie vaardigheden en emotionele blokkades.

Stanley is een shetland ruin van 14 jaar oud, hij heeft “mindfulness” uitgevonden. De ideale partner om mee tot rust te komen van de hectiek van alle dag en te kijken naar de kern van wat er nu écht speelt.